Hailey Bieber

MagMe Pick: Najbolji lookovi s Oscar after partyja

Sinoć je u Los Angelesu održana 94. svečana ceremonija dodjele nagrada Oscar, a osim što dobitnici u kategorijama nisu iznenadili, nisu nas oduševili niti lookovi na crvenom tepihu. Kao najbolja izdanja izdvojili smo Zendayu u Valentino kompletu, Timothéeja Chalameta u Louis Vuitton odijelu te Nicole Kidman i Zoë Kravitz u Armani Privé i Saint Laurent toaletama.

Jednako (ne)uzbudljivo bilo je na crvenom tepihu Vanity Fair Oscar after partyja, no ipak je bilo lookova vrijednih spomena. Otkako je došla u fokus javnosti Zendaya ne prestaje oduševljavati svojim red carpet izdanjima, a elegantan komplet u stilu 90-ih zamijenila je za after party odijelom s naglašenim ramenima i strukom koje joj je stajalo kao saliveno. Što god da odjene, izgleda odlično, ponajprije zato što baš sve zna isfurati na sebi svojstven način te izgleda da se dobro osjeća što god odjenula.

Zendaya

Njezin kolega s filmskog platna, Timothée Chalamet prodrmao je suhoparne muške lookove na crvenim tepisima kad ih je počeo pohoditi, a vrhunac je bio sinoć, kada ne samo da se rješio smokinga, već i bijele košulje koja ide ispod njega. Za Vanity Fair after party odjenuo je komplet u kombinaciji trapera i kože i izgledao cool bez puno truda.

Maude Apatow

Mlade nade filmske scene oduševile su svojim lookovima, za razliku od nekih veteranki crvenog tepiha koje su u potpunosti zakazale, a među njih se ubraja i Maude Apatow – zvijezda HBO-ovog serijala “Euforija”. Američka glumica odlučila se za svilenu toaletu, neutralne nijanse u retro stilu te je minimalizmom pomela konkurenciju. Haljinu u sličnom stilu, ali s više upečatljivih nabora, otvorenim leđima te 3D cvijetom od tkanine odabrala je Hailey Bieber. Nude haljina, koja je zasigurno najbolje izdanje Vanity Fair after partyja, nosi potpis francuske kuće Saint Laurent.

Kim Kardashian

Za kraj su ostale dvije dame koje su nosile veoma slične modele, no svaka u svojem stilu. Zoë Kravitz je kao muza tog brenda, Saint Laurent nosila i na after partyju i to minimalističku bijelu haljinu s visokim ovratnikom i izrezom na leđima. Veoma sličan jednobojan model s izrezom na leđima, doduše u neonski plavoj nijansi i s potpisom brenda Balenciaga nosila je Kim Kardashian, koja se u posljednje vrijeme ne skida iz kreacije Demne Gvasalije. Sve u svemu, najbolji lookovi bili su oni minimalistički, monokromatski, lišeni gotovo svih detalja, čime smo napokon zaključili eru šljokica, perja i kristalića koji su vladali crvenim tepisima posljednjih godina.

U nastavku pogledajte lookove koje smo izdvojili kao najbolje s Oscar after partyja.

Zoe Kravitz
Timothee Chalamet
Sophie Turner
Sarah Paulson
Beyonce
Hailey Bieber

Fotografije: Vanity Fair, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0