Kako preurediti spavaću sobu za 500, 1000 i 2000 kuna

Spavaća soba je oaza mira, ali osim toga, u njoj se nalaze i neki funkcionalni elementi bez kojih ne možemo, poput ormara i komode. Upravo zato takve konkretne komade namještaja, u koje se ubraja i krevet, rijetko mijenjamo i odabiremo one koji nam neće dosaditi, najčešće minimalističkog ili klasičnog dizajna.

No, zato si oduška možemo dati sa sitnim namještajem i detaljima. Znate li kako preurediti spavaću sobu za 500, 1000 ili 2000 kuna? Vrlo jednostavno – promjenom noćnog ormarića, stolne lampe i tepiha koji stoji uz krevet.

Sitni su to detalji koji čine razliku – već će mala promjena udahnuti novi život spavaćoj sobi, a da pri tom niste puno potrošili ili se dali u radove kao što je, recimo, bojanje zidova. Za ovaj vam je pothvat preuređenja potrebno samo nekoliko sati koje ćete provesti u istraživanju online ponude brendova namještaja, kupovini novih komada te slaganju istih kad se vratite doma.

Osim što je jednostavna, ovo je i budget friendly opcija, pogotovo za one koji žive u malim stanovima, odnosno imaju spavaću sobu manje kvadrature te im je jedna strana kreveta gurnuta uz zid. Isto tako, oni koji ne vole klasične noćne ormariće, mogu uz krevet postaviti stolić koji će im služiti za odlaganje knjiga, nakita, mirisnih svijeća i lampe.

U nastavku vam donosimo prijedloge kako preurediti spavaću sobu za 500, 1000 i 2000 kuna sa stvarima koje smo pronašli u ponudi brendova namještaja kao što su danski Jysk i švedska IKEA, španjolskom dućanu za uređenje doma Zara Home te nekim manje razvikanim dizajnerskim brendovima kao što su Zuiver i HK Living. Ako si date truda pronaći ćete pregršt različitih kombinacija, a mi smo složili tri jednostavne koje se mogu uklopiti u svačiji životni prostor.

DO 500 KUNA: stolna lampa IKEA (119,90 kn), tepih IKEA (79,90 kn) i noćni ormarić JYSK (275 kn) – sveukupno 474,80 kn
DO 1000 KUNA: stolna lampa (159 kn), tepih s uzorkom (259 kn), pomoćni stolić (559 kn )sve Zara Home – sveukupno 977 kn
DO 2000 KN: lampa Zuiver Tripod (740 kn, Dizajnholik), tepih HK Living ZigZag (595 kn, Gnijezdo), stolić Wood (639 kn, Gnijezdo) – sveukupno 1974 kn
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0