Brend Pavone predstavio kolekciju ekskluzivnih haljina i odijela

Brzorastući brend Pavone donio nam je ovog proljeća novu kolekciju koja će oduševiti sve one koji vole ekskluzivnost i izradu po mjeri. Radi se o kolekciji Pavone koja broji svega nekoliko komada haljina i odijela izrađenih od vrhunskih materijala poput brokata i čipke.

Kolekcija se odlikuje kontrastom svjetlo-tamnih boja pa tako čipka dolazi u crnoj i puder roza boji, a brokat u nijansama crne i zlatne kao i bijele te zlatne boje. Upravo je kontrast ono što je u fokusu ovoga brenda. I sami vole reći da je žena koja nosi njihove komade ženstvena, ali snažnog borbenog duha; staložena i odmjerena, a opet u svakom trenutku spremna na novu avanturu.Svaki komad odjeće precizno je izrađen, s ručno apliciranim detaljima. Tako haljine i odijela iz nove linije Atelier pružaju ženama osjećaj ugodnosti i mogućnost nošenja u dnevnim i večernjim varijantama. Linija Atelijer idealna je za nadolazeću sezonu vjenčanja, proljetnih i ljetnih događanja te dugih večera na otvorenom.

Odjeću je moguće kupiti u nekoliko concept storeova širom regije, a narudžbe se mogu izvršiti i putem službenih stranica brenda na Facebooku ili Instagramu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0