35 haljina s otvorenim leđima u kojima ćete privlačiti poglede

Kao jedan od omiljenih modela haljina tijekom ljetnih mjeseci su haljine otvorenih leđa. Uvijek prekrasne siluete, takav model haljine najčešće viđamo u onima namijenjenim za večernja izdanja. Dodajući dašak elegancije i privlačnosti, haljine s otvorenim leđima svake sezone viđamo u brojnim novim reinterpretacijama, a ove sezone oduševili su nas brojni komadi dizajnerskih i high street brendova.

@lisonseb

Od onih s halter izrezom, pa do svilenih izdanja, haljine koje krase otvorena leđa mogu biti namijenjene za brojne prilike. Možete ih nositi tijekom ležernih izdanja tijekom onih najtoplijih dana, no naš su favorit one za svečanije varijante. U takvoj ćete silueti uvijek izgledati profinjeno i chic, a tome u prilog idu i brojne influencerice koje su već isfurale svoje ovosezonske favorite.

Zara

Aktualne kolekcije vrve fantastičnim komadima ovog modela i najčešće se radi o svečanijim izdanjima koje zamišljamo kao idelan odabir ako ste gošća na vjenčanju ili ako pak, tražite kombinaciju za ljetne večeri.

Pinterest

U asortimanu dizajnerskih i high street brendova pronašli smo više od 30 ovosezonskih favorita – od onih u jarkim nijansama koje će savršeno izgledati uz preplanulu put pa sve do modela u nenametljivim tamnijim nijansama koje predlažemo za nešto svečanije varijante. U nastavku teksta otkrijte koje smo to sve prekrasne haljine izdvojili!

Ann Demeulemeester (Net-a-Porter)
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zimmermann (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Victoria Beckham (Net-a-Porter)
Proenza Schouler (Net-a-Porter)
Proenza Schouler (Net-a-Porter)
Nili Lotan (Net-a-Porter)
Faitfull (Net-a-Porter)
ESCVDO (Net-a-Porter)
COS
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Arket
Ann Demeulemeester (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Massimo Dutti, Arket, Cos, Net-a-Porter, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0