3 frizure koje će se nositi ove sezone

Početkom nove sezone želimo promijeniti i nešto na sebi. Osim što uskoro stiže doba za mijenjanje cijele garderobe i stavljanje jesenskih i zimskih jakni na vješalice našeg ormara, idealno je vrijeme da napravimo i neke promjene na sebi. A kada pričamo o kozmetičkim promjenama, jedan od dražih osjećaja je izaći iz frizerskog salona s novom frizurom i osjećati se nekoliko kilograma lakši – znamo da nismo jedini koji se ovako osjećamo, s toga je možda vrijeme da ulaskom u novu sezonu promijenite i frizuru.

@matildadjerf

U zadnje vrijeme se često u fokus vraćaju frizure devedesetih, a ona koja nikada neće izaći iz mode je definitivno valovita kosa sa šiškama na stranu, poznatija i kao ‘curtain bangs’. Naša najdraža skandinavska influencerica Matilda Djerf, ima frizuru iz snova koju želimo imati ne samo tijekom jeseni, nego je savršena za sva godišnja doba.

Lagane kovrče

Lagane kovrče nije teško postići dok god imate dovoljnu dužinu kose da pramenove kose zamotate oko spužvastih uvijača za kosu (viklera) ili koristite električni uvijač za kosu. Najbolji rezultati za šiške na stranu dobit ćete korištenjem fena i četke za volumen.

@matildadjerf

Frizura s kopčom za kosu

Kopče za kosu postale su jedan od glavnih dodataka u posljednje vrijeme, ali ove jeseni favorit će biti manje kopče za kosu i frizure u kojima se samo gornji dio kose obuhvati kopčom. Ovu frizuru moguće je nositi bez obzira na tip kose i vrstu frizure – ravna kosa, frčkava kosa, valovita, sa šiškama ili bez. Ova jednostavna frizura postigne se u samo nekoliko minuta, a komentari koje ćete dobivati zahvaljujući toj frizuri potrajat će i mnogo duže.

Niska punđa

Niska punđa super je frizura za napraviti kada ste u žurbi, a dovoljna je samo gumica za kosu, nekoliko ukosnica i lak za kosu da drži punđu na mjestu. Punđu je moguće napraviti na dva načina, messy i elegantno. Za messy punđu ne treba znanja, kosu primite u rep i zavežete je u punđu. Ako želite postići lijepo urednu punđu, kosu zavežite u rep i rep zavrtite oko gumice. Učvrstite kosu s lakom da frizura ostane što dulje postojana.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Instagram (@matildadjerf)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0