Hrvatska se i ove godine upisala na svjetsku listu destinacija na kojima je održan globalni Moët Party Day i to s pet atraktivnih lokacija duž Jadranske obale.
The Garden Lounge u Zadru, Borik Mediterranean bar na Malom Lošinju, Valentino champagne bar u Rovinju, Copacabana beach u Dubrovniku te Makarana u Makarskoj, privukli su velik broj ljubitelja najpopularnijih mjehurića na svijetu, šampanjca Moët&Chandon!

Najpoznatija svjetska šampanjska kuća Moët&Chandon već više od 270 godina sa širi savoir-fête, osjećaj životne radosti i slavlja. Održavanjem proslave Moët Party Day u preko četrdeset zemalja svijeta, nastavlja slaviti osjećaj sreće koji uspješno prenosi na sve generacije.

Prekrasna hrvatska obala, od Rovinja do Dubrovnika, bila je dostojna kulisa u kojoj su gosti popularnih klubova uživali u spoju, sunca i mora, prekrasnih stjenovitih plaža i prepoznatljivih etiketa Moët&Chandon Impérial Brut, Moët&Chandon Rosé Impérial te Moët&Chandon Ice Impérial.

 

Zadarski The Garden Lounge bio je domaćin dnevne proslave Moët Party Day! Atraktivan ambijent, smješten nadomak mora, zablistao je prepoznatljivom bjelinom Moët Ice Impériala.

Atraktivni sadržaji tijekom dnevnih partyja nastavljeni su nezaboravnom zabavom u noćnim klubovima. Uz prepoznatljive ritmove odlične glazbe i najraskošnije mjehuriće šampanjca Moët&Chandon zabavljalo se do jutarnjih sati.

Moët Party Day još se jednom potvrdio kao mjesto dobre zabave na najpopularnijim destinacijama diljem svijeta i kao najbolja najava vrućih ljetnih zabava.

Hrvatska je održavanjem ovog jedinstvenog događaja u cijelom svijetu još jednom potvrdila status atraktivne turističke destinacije koja se i ovim događajem upisala na kartu najbolje zabave svijete.