Prava istina o slanju obavijesti o screenshotu na Instagramu

Instagramom se danas brzinom svjetlosti proširila informacija da ako napravite screenshot nečije slike, ta ista osoba će dobiti obavijest o screen shotu. No, na sreću, to je samo trač.

No ono što dolazi s novim Instagram updateom je obavijest ako netko srceenshoota vašu sliku koju šaljete kao privatnu poruku.

650_1200

Klikom na lijevu kameru na Instagramu, sada možete poslati vašu sliku samo jednoj osobi ili grupi, te kao i na Snapchatu kada je jednom pogledate, više je ne vidite. Obavijest o screenshootu dolazi kada tu poruku slikate.

Iako su cure diljem svijeta poslale poruke upozorenja da su dani stalkanja prošlost, ne brinite, još uvijek ste sigurni!