Svjetski poznati kuhar Jeffrey Vella već nekoliko mjeseci u Oranž Streets bistrou i cafe baru oduševljava Zagrepčane svojim jelima. Svi oni u potrazi za vrhunskom kuhinjom izvan strogog ambijenta restorana odgovor su pronašli upravo ovdje jer su se sezonski jelovnici i kreativne kombinacije pokazali kao savršen recept. Mašta i kreativnost chefa Velle ne poznaju granice, a inspiracije mu, kako je sam rekao, ne nedostaje jer osim stručnog tima i ljubavi prema poslu uvijek na raspolaganju ima i svježe namirnice.

Prvi pogled na nove jelovnike Oranž Streetsa donosi novo ruho tradicionalnih sastojaka kao što su jaja, pršut i sezonsko povrće. No, upravo je u tome tajna Jeffreya Velle, koji iz namirnica koje pronalazimo u brojnim kuhinjama iz dana u dan stvara inovativna jela prepuna boja, mirisa i sofisticiranih okusa. Vještom pripremom i dodatkom nekog umaka ili mirodije, chef Vella jelima kao što su burger ili pileća krilca donosi novi šarm i izazovnost. Naravno, za dašak uzbuđenja u kuhinji pobrinut će se i sastojci kao što su kobasica chirozo ili creme fraiche, uz čiji okus u trenutku možete zaboraviti da se nalazite samo nekoliko metara od vreve tramvaja.

Ako se slučajno zateknete na uglu Ilice i Margaretske ulice i iza pulta bistroa ugledate nasmiješeno lice ovog uistinu nesvakidašnjeg kulinarskog stručnjaka, ne oklijevajte ni trenutka, vrhunska kuhinja je nadohvat ruke!