U potrazi za novim štivom koje donosi najnovije lifestyle vijesti današnjice, rodila se ideja o suvremenom online magazinu koji će mnogima postati glavna jutarnja rutina, omiljena razbibriga nakon ručka, ali i must izvor novih ideja.

Iza brenda MagMe nalazi se mladi zaljubljenici u iskonsko uživanje u životu, grupa autora koji će vam svakodnevno donositi svjež pogled na svijet, ali i uvoditi vas u teme koje možda drugi ne bi načeli. I sami ljubitelji lifestyle štiva, shvatili smo kako definitivno možemo ponuditi svjež pogled na svijet. Posebnost ovog portala defintivno je u različitosti i mladosti pojedinaca koji sačinjavaju Mag Me tim.

MagMe donosi ponešto za svakoga. Pobornici zdravog načina života moći će na našoj stranici svakodnevno saznati o najnovijim trendovima za bolje zdravlje. Wine and dine kategorija donijet će vam informacije o tome koja mjesta svakako treba posijetiti, ali i što ukusno možete sami pripremiti kod kuće. Beauty je rezerviran za sve novosti koje donose najbolje kozmetičke kuće, a kroz suradnju s našom najboljom vizažisticom otkrivat ćemo vam njezine favorite i tajne.  U mnoštvu modnih događanja i trendova za vas ćemo birati najbolje odjevne kombinacije i komade, a koje ćete moći naći u našoj fashion rubrici. Svjetska i domaća kulturna scena nalazi se u art and culture kategoriji, a zaslužuje posebno praćenje jer se radi o području koje je mnogima nedostupno, a primamljivo. Danas postoji premalo kvalitetnih tekstova o zbivanjima iz područja arhitekture i umjetnosti koje naprosto zaslužuju više virtualnog prostora. Kroz naš portal shvatit ćete da ne morate biti u New Yorku ili Parizu kako biste saznali najnovije aktualnosti u ovome području.

U novom digitalnom dobu otvorile su se mnoge mogućnosti za sve one koji žele istaknuti svoje posebnosti. Instagram je pokrenuo neviđene trendove prema kojima svatko tko želi istaknuti svoju osobnost može prodrijeti do svoje potencijalne publike. Bloggeri su postali nezaobilazna publika na svim prestižnim događanjima u svijetu, bilo da se radi o fashion weeku, novom restoranu ili otvaranju odličnog concept storea. Sve to omogućila im je nepresušna scena modernih komunikacija. U želji da na isti način stvaramo nove trendove i približimo luksuz svima, odlučili smo zakoračiti u tu, još uvijek ne do kraja istraženu domenu i započeti revoluciju. Nadamo se da ćete biti dio nje.

mag.me@magme.hr

Simplicity is the keynote of all true elegance.