Rijetko što nas asocira na ljeto i odmor poput japanki i onog zvuka kada hodate u njima, no brend Havaiansa jučer je taj osjećaj doveo u Zagreb. Na terasi A most unusual gardena predstavljena je najnovija neodoljiva ljetna  kolekcija svjetski poznatog brenda Havaianas.

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.
Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala.

 

Havaianas Slim Cool – neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru

4119872_9548_C_4119872_0013_C_1fd5734078c2926206bcb9daa2f196a54119872_9549_C_

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kože, savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.