Ljetne ljubavi su uvijek zanimljive pa tako i brand Amas bijoux donosi novu kampanju pod nazivom “Love story”. Ljetna kampanja prezentira
kolekciju nakita kreiranu posebno za ljeto, tople ljetne noći te uživanje uz more. Kampanju je snimio poznati zadarski fotograf Fabio Šimičev, koji je kampanju želio snimiti na zadarskoj obali te osim nakita prikazati i ljepote prirode.
“Love story “ kolekcija kao i sve prijašnje kolekcije prati jednostavne linije i minimalizam te se lako uklapa u svaki ljetni styling.

IMG_7852
Popularne narukvce na konopcu i dalje plijene pažnju, te je već poznato da jednom kad se stave nije ih potrebno skidati.

IMG_7924
Nova Amas kolekcija, uz već poznate komade nakita donosi i neke razigrane novitete; narukvice od pleksiglasa i srebra u šarenim bojama, razigrane ogrlice sa ljetnim detaljima te Amas classic kolekcija sa motivom krugova.

“Novost su i uniseks narukvice na sidra, koje nose žene i muškarci a koje su u kratkom vremenu postale hit među našim kupcima te su trenutno bestseller.”

Rekla nam  je vlasnica branda Amas – Petra Mičić Garibović.

Kolekciju odlikuju i vedre boje, tako da su dostupne i nove boje i vrste konopaca za narukvice; svjetlo plava, žuta, pastelno roza, zelena te koraljna boja.

IMG_8288

Amas nakit izrađen je od kvalitetnog srebra sa pozlatom od 18 karatnog zlata , “rosegold” pozlatom, pozlatom od rodijav te je dostupna i verzija oksidiranog srebra. Sav nakit sa pozlatom je izuzetno otporan na vodu, te jamči kvalitetu proizvoda.
U Amas poslovnicama, osim dizajnerskih komada nakita, dostupni su i ostali pomno birani gotovi proizvodi od srebra i zlata.

IMG_8323

Amas bijoux je zadarski brand koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće ali i strano tržište. Iza imena “Amas” krije se riječ ljubav, što Amas znači na izgubljenom jeziku esperanto, a upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog branda.

Vlasnica branda Amas je Petra Mičić Garibović, mag. Novinarstva i odnosa s javnostima, koja je nakon rada u struci sasvim slučajno krenula u izradu nakita te je tako i započeta Amas “priča”.

Amas nakit možete pogledati i pratiti na njihovom službenom Instagram i Facebook profilu.

Photo: Fabio Šimičev