Nova A’marie kolekcija je o priča o udobnosti. “Osjećati se udobno u onome što nosimo proizlazi iz dobrog spoja – da sve na nama čini jednu smislenu cjelinu”, komentirala je Anamarija Brkić za svoju novu kolekciju za jesen/zimu 17/18.

Anamarija obožava stvarati zimske kolekcije, što je apsolutno vidljivo u novoj zimskoj priči prepunoj kaputa, pletiva, modela midi dužina, voluminoznosti – svega onoga što i preferiramo kod brenda A’marie, no sada s novim preobratom. Opuštena i elegantna, čistih linija, ova kolekcija ne polazi od prevelike ozbiljnosti ili uniformiranosti već prenosi poruku dizajnerice koja želi da vam svaki komad pruži osjećaj sigurnosti i bude reinterpretiran na vaš način.

“Možda i tada kada niste najviše svoje, omiljeni komad može promijeniti stvari, pružiti dobar feeling i okrenuti dan”, kaže Anamarija.

Ovosezonski A’marie kaputi topli su ne samo zbog vune već i svoje dužine i duplog kopčanja. Dvostruke tkanine omogućavaju nošenje na obje strane, a razigrane prednjice i oversized džepovi krase pelerine. Pletivo se ove sezone voli s plišom, pliseom i pamukom, a osim toga može se nositi i kao haljina te pretvoriti u toplu tuniku. Dugmad kao jedan od glavnih detalja dolazi u klasičnim i maxi dimenzijama, a zanimljivim nizanjem ukrašava i haljine te se zahvaljujući njima svaki model može mijenjati.

Hlače s tregerima i kombinezon nisu ovdje kako bi izgledali strogo, već za igre slojevitosti i pomalo ‘boyish’ stava. Sirovi rubovi, brušena svila, eko koža i pliš s detaljima naglašenih dimenzija, poput voluminoznih mašni i velikih džepova, svakom komadu daju unikatnost.

Ovu hladnu sezonu može učiniti upečatljivom i A’marie limited kolekcija sunčanih naočala, koja je nastala povodom petnaeste godišnjice brenda. Okviri u pastelnim, pješčanim i neonskim bojama dolaze s posebno rezanim lećama, koje ih čine baš jako cool modnim dodatkom za zimske kombinacije.

Fotografija: Maja Kljaić
Model: Nika Senjak
Make-up: Mirta Pejić
Kosa: Teuta Mesaroš (Salon TEUTA)