Nismo vjerovali da bi se ovo ipak moglo dogoditi, no ipak nam se snovi ostvaruju. Nakon dugog šuškanja hoće li se ponovni susret najpoznatijih Prijatelja ikada dogoditi, glasine su to napokon i potvrdile – ove veljače na NBC-u moći ćemo ponovno vidjeti Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matt LeBlanca, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera i Mathew Perrya na istome mjestu, u kultnoj seriji sitcom svijeta. Radi se o posebnom odavanju počasti redatelju Jamesu Burrowsu.

prijatelji

Prema najavi, u ovoj počasnoj epizodi neće se pojaviti samo naši poznati prijatelji, već i likovi iz drugih serija u kojima je redateljsku ulogu odigrao Burrows. Zvijezde serija Fraiser, Teorija velikog praska, Will & Grace i Mike & Molly također sudjeluju u ovome dugo iščekivanom projektu.

prijatelji2

Epizoda će se snimiti u Los Angelesu ovoga mjeseca, a prvi će put biti prikazana 21. veljače u 21 sat.

Prijatelji je serija koja je počela s prikazivanjem 1994. godine, a trajala je punih deset sezona, no popularnost joj ni danas ne jenjava. Tematsku pjesmu I´ll be there for you znamo apsolutno svi, a gotovo da je postala prihvaćeni simbol prijateljstva.

Jedva čekamo vidjeti ovu dvosatnu epizodu, a vi?
prijatelji6