Ovog ljeta bijele traperice se vraćaju na velika vrata. Još od 70-ih godina prošlog stoljeća kada ih je proslavila manekenka Jean Shrimpton, ovaj odjevni predmet svako malo se vrati u modu. Ove godine bijele traperice su poželjne u svim oblicima- visoki ili niski struk, trapez ili pencil kroj, ili jednostavno boyfriend model koji je u zadnje vrijeme sve popularniji u kombinaciji s rasparama.

Bijele traperice posebno su zahvalne jer ovisno o cipelama i majici ili košulji s kojima ih kombiniramo mogu biti elegantne, opuštene ili chic.

main.original.640x0c

Uz trapezice sugeriramo nošenje cipela na visoku petu jer se time noge vizualno čine duljima. Uz hlače s visokim strukom poželjno je kombinirati kraću majicu ili crop top zahvaljujući kojem će se figura tijela izdužiti.

main.original.640x0c (1)

Boyfriend model odlično se kombinira uz cipele na petu za izlazak, tenisice ili sandale za svakodnevnu casual kombinaciju.

are-these-the-jeans-to-wear-this-summer-1812432

Bijele traperice dolaze do izražaja u kombinaciji s bojama ali im vrlo dobro pristaje i bijela majica. Najbolje ih je kombinirati sa šarenim majicama s printom ili uzorkom, majicama na prugice ili traper košuljama. U kombinaciji s običnom bijelom majicom i remenom, preporučujemo i sako kao dodatak za odličnu poslovnu kombinaciju!

5-Le-Fashion-Blog-30-Fresh-Ways-To-Wear-White-Jeans-Grey-Tee-Flared-Denim-Via-Emerson-Fry

Koji god model i kroj odabrali nećete pogriješiti, a MagMe tim je izdvojio ponudu bijelih traperica za vas. Klikom na sliku dođite do željenog artikla.

Pull&Bear 199 kn

Pull&Bear 199 kn

Stella McCartney € 275

Stella McCartney € 275

Zara 199 kn

Zara 199 kn