MagMe Close-Up nova je rubrika u kojoj vam kroz video sadržaje predstavljamo proizvode koji bi vas mogli zanimati detaljnije. Na ovaj vam način izbliza donosimo vjeran prikaz onih komada odjeće ili gadgeta koje možda razmišljate nabaviti te beauty trendova koje biste htjeli isprobati.

Kako svaka sezona nosi svoje it komade, neupitno je da je Chloé ove godine s Nile bracelet torbom postao favorit među ženama diljem svijeta. Torba koja je rasprodana na većini online shopping stranica te je predmet obožavanja, sa svojim vrhunskim dizajnom predstavlja nešto više od torbe. Kako joj i samo ime kaže, ona je kombinacija torbe i nakita. Njezine zlatne metalne ručke, s malim privjeskom na kojemu se nalazi ugraviran logo kuće, izgledaju kao prekrasan komad nakita. Crna koža u kombinaciji s brušenom kožom samoj torbi daje čvrstu strukturu čineći je statement torbom. Iako na prvi pogled veoma jednostavna, ova torba spoj je elegancije i minimalizma, no dovoljno je uočljiva da vam za wow efekt ne treba ništa više osim nje.

Medium Nile bracelet bagSmall Nile bracelet bagSmall Nile minaudière bag

Na videu je prikazana veličina medium, dok u prodaji možete pronaći Chloé Small Nile bracelet torbu i Chloé Small Nile minaudière bracelet torbu. Cijena medium veličine iznosi 1.290 € i dolazi u nekoliko boja. U nastavku pogledajte close-up video koji prikazuje detalje izbliza; što sve stane u torbu, na koje je načine možete nositi te prikaz njezine realne veličine.

Iako je rasprodana na stranicama poput Net-a-porter, Matches fashion i My Theresa, možete je staviti na svoj wishlist te dobiti obavijest kada dođe ponovo u online prodaju.