Dizajn interijera danas je kategorija kojoj ljudi pridaju sve više pozornosti, a kreativnost je u tome uvijek dobrodošla. Spojiti to sve u jedno ideja je Eme Juretić, mlade kreativke koja stoji iza svega. Dilemma Posters kreativni su natpisi i animacije koje možete odabrati u uokvirenoj verziji ili bez njega.

dilemma4dilemma3                                   dilemma2 dilemma1

Priča o Dilemma Posters je nastala sasvim slučajno. Prije dvije godine Ema je na dar dobila nešto što je kasnije promijenilo sve – Poster. Bio je iskren, osoban, duhovit, upućen samo njoj i nigdje drugdje viđen. Najbitnije, bio je poklon od njezina dečka, grafičkog dizajnera. Nakon nekog vremena, Poster je dobivao sve više pohvala od drugih, na što je Emi sinula ideja o razvijanju kreativnog projekta, i to upravo sa svojim dečkom koji je ispao neposredan pokretač ove lijepe priče.

dilemma8

Inspiracije uvijek ima, kaže nam Ema: „Ideje crpimo iz raznih banalnih životnih situacija, svakodnevice, knjiga, stripova, filmova, glazbe i ljudi. S obzirom da nam je praktički cijeli svijet inspiracija, nemamo problema s osmišljavanjem tekstova i postera, svakodnevno nam padaju nove ideje na pamet.“

dilemma9

U asorimanu možete pronaći velike postere dimenzija 50×70 cm koje zajedno s okvirom možete kupiti za 220 kuna, ali i postere dimenzija 30×40 cm koje uokvirene možete nabaviti za 150 kuna. Dilemma nudi alternativu i za sve kreativce koji imaju posebne želje kada se radi o dimenzijama, a to je da Postere možete nabaviti i u bilo kojim drugim dimenzijama, no bez okvira.

dilemma7

Reakcije publike iznad su svih očekivanja. Pohvale za ovaj projekt dolaze sa svih strana, što je odlična motivacija za daljnji rad.

dilemma6

„Posebno sam iznenađena odazivom muške publike, ne biste vjerovali koliko muškaraca pokazuje interes za uređenjem vlastitog doma. Veseli me to vijdeti.“ dilemma12

Želite li i vi nabaviti svoj Poster, možete im se javiti putem Facebooka na stranici Dilemma Posters te putem online shopa Etsy.

Iako se kaže kako se ne treba miješati posao i privatan život, Ema nam pokazuje da to ne mora uvijek biti slučaj. Jer njima ide odlično.