Proljeće je stiglo! Iako još ne i službeno, kalendarski, proljeće je oko nas i svi kao da su nekako ‘živnuli’. Vrijeme je buđenja iz zimskog sna i izlaska na sunce. S buđenjem prirode, budimo se i mi. Što je tako posebno u proljeću? Zašto smo odjednom svi bolje volje? Kako proljeće iskoristiti najbolje što možemo?

Napokon sunce!

Kraj je radnog vremena, a vani je još uvijek dan! Nekako je lakše ići kući dok je još uvijek sunce. Čini vam se kao da ste radili kraće i niste umorni kao inače. Svaki dan je duži od prethodnog, zove vas na ulice i ispijanje kavice na zraku. Iskoristite sunce, upijte njegove zrake i napunite se energijom.

Svi su sretniji

U proljeće, s toplijim i sunčanijim danima, svi su uglavnom bolje volje. Zelenilo prirode, toplina sunca i više svjetla pozitivno utječu na raspoloženje. Htjeli mi to ili ne, postajemo pozitivniji. Barem na neko vrijeme. Iskoristite to za dobre stvari.

Vrijeme za promjene

Probuđeni iz zimskog sna, puni smo energije za donošenje i izvršavanje odluka. Osim proljetnog čišćenja stana, razmislite treba li u vašem životu promijeniti i nešto drugo? Proljeće je pravo vrijeme za to!
Florals for spring? Groundbreaking.
Iako prilično očito, cvijeće je s razlogom glavni proljetni motiv. Sve je u cvatu i bojama. Prošećite prirodom, upijte njihov miris, odmorite oči… Ispunite svoj životni prostor cvijećem. Darujte buket dragoj osobi. Cvijeće čini naš život šarenijim i mirisnijim.

Proljeće je, a u meni nemir…

Iskoristite proljetno vrijeme i zaljubite se! Vaša pozitivna energija biti će zarazna i plijenit ćete poglede. Zabavite se i dozvolite si zaljubljivanje – u drugu osobu, u sebe, u život! Što god vam je najpotrebnije u ovom trenutku. Podijelite osmijeh na svom licu s nekime tko to zaslužuje. Širite pozitivnu energiju i uživajte u svemu što vam donosi ovo proljeće.